På hodet ut av VM. Nå vil legenden ha Rooney som ny England-kaptein

- Moden for jobben.

KAPTEIN-KANDIDAT: Det er uvisst om Gerrard fortsetter landslagskarrieren. Velger han å gi seg, må det utpekes en ny landslagskaptein. Shearer erkjenner at det ikke er mange kandidater å ta av, men han er sikker på at Rooney vil være perfekt i rollen. Foto: REUTERS/Damir Sagolj
KAPTEIN-KANDIDAT: Det er uvisst om Gerrard fortsetter landslagskarrieren. Velger han å gi seg, må det utpekes en ny landslagskaptein. Shearer erkjenner at det ikke er mange kandidater å ta av, men han er sikker på at Rooney vil være perfekt i rollen. Foto: REUTERS/Damir Sagolj Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den tidligere toppscoreren Alan Shearer mener Wayne Rooney bør bli Englands neste kaptein etter Steven Gerrard.

Det er uvisst om Gerrard fortsetter landslagskarrieren. Velger han å gi seg, må det utpekes en ny landslagskaptein. Shearer erkjenner at det ikke er mange kandidater å ta av, men han er sikker på at Rooney vil være perfekt i rollen.

«Rooney er ikke bare Englands beste spiller, han har også erfaringen som trengs. Han viste at han er moden nok for jobben med måten han taklet medienes søkelys på tidlig i VM. Jeg vet at kapteinsrollen fører til mer press, men Rooney er vant til det», skriver Shearer i en spalte for BBC.

Den tidligere Newcastle-spissen var selv kaptein for England i sin karriere. Han mener lederrollen ikke vil rokke ved måten Rooney spiller på.

Rooney står med 40 mål på 95 landskamper. I forrige uke scoret Manchester United-stjernen sitt første VM-mål i karrieren da England tapte 1-2 for Uruguay. «Three Lions» tok bare ett poeng og røk ut i gruppespillet.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer