På intensiven etter fødsel

Den spanske fotballstjernen Alvaro Moratas kone ligger på intensivavdeling på sykehus etter å ha født deres fjerde barn.

KOMPLIKASJONER ETTER FØDSEL: Alice Campello, den spanske fotballstjerna Alvaro Moratas kone, mottar behandling på intensiv avdeling på et sykehus i Madrid etter fødsel av parets fjerde barn. Foto: alvaromorata / Instagram
KOMPLIKASJONER ETTER FØDSEL: Alice Campello, den spanske fotballstjerna Alvaro Moratas kone, mottar behandling på intensiv avdeling på et sykehus i Madrid etter fødsel av parets fjerde barn. Foto: alvaromorata / Instagram Vis mer
Publisert

Spania-spissen avslører at hans kone Alice Campello Morata er på intensivavdeling i Madrid etter å ha blitt rammet av komplikasjoner under fødselen av deres fjerde barn.

Italienske Campello skal motta spesialistbehandling ved Universitetssykehuset i Madrid.

Det var Morata selv som fortalte om dramaet på Instagram da han delte bilder av sin nyfødte datter Bella etter fødselen.

- Skremt oss

«Bella ble født 9. januar og hun er fantastisk. Dessverre, etter at fødselen gikk veldig bra, har moren begynt å få komplikasjoner som har skremt oss veldig. Akkurat nå er hun på intensivavdelingen ved Universitetssykehuset i Madrid hvor hun blir tatt hånd om av de beste legene», åpner Morata.

I samme melding skriver han at kona kommer seg litt etter litt, og at det akkurat nå går bra.

- Hun er veldig sterk, erklærer Morata.

Campello har tidligere vært åpen om at svangerskapet hennes har vært krevende denne gangen.

- Denne jenta gir meg en veldig tøff tid. La oss håpe at hun er bra når hun blir født, skrev hun til sine Instagram-følgere.

Hun var å se høygravid seinest på tribunen under VM i Qatar der hun heiet på sin mann under mesterskapet sammen med deres eldste sønn.

HØYGRAVID: Alice Campello under VM i Qatar nylig. Foto: NTB
HØYGRAVID: Alice Campello under VM i Qatar nylig. Foto: NTB Vis mer

Dramatisk

Morata annonserte selv på Instagram at paret ventet sitt fjerde barn for sine 19 millioner følgere. Spanjolen la ut et bilde av seg selv idet han kysset Campellos mage - fulgt av denne bildeteksten:

- Første gang jeg så deg, visste jeg at du skulle bli moren til barna mine, og jeg er sikker på at du vil bli den vakreste og beste mammaen. Jeg kan ikke elske deg høyere.

De to giftet seg i 2017 etter å ha vært kjærester i bare åtte måneder.

For åtte uker siden postet en stolt, kommende firebarnsfar Morata et bilde av seg og familien med et tydelig hint om hva som snart skulle skje:

- Foreløpig den eneste prinsessen i huset, skrev han om kona, som var omkranset av ham selv og de tre guttene deres, derav et tvillingpar.

Bella er parets første datter.

Familien har vært ute for stort drama før. Ifølge Daily Mail og andre internasjonale medier var Alice Campello Morata alene hjemme med de nevnte tvillingene og en barnepasser da væpnede inntrengere brøt seg inn i familiens hjem i Madrid i 2019. Hun skal ha blitt truet under innbruddet – mens Morata selv var på landskampoppdrag med Spania. Campello kom uskadet fra hendelsen, men var svært oppskaket i lang tid etterpå.

BAMSEKLEM: Alvaro Morata og Spania-sjef Luis Enrique omfavnet hverandre etter Moratas scoring. Vis mer

Den tidligere Chelsea- og Juventus-spissen Morata, spiller i dag for Atlético Madrid. Han gjorde et strålende mesterskap for Spania, og scoret i alle de tre gruppekampene - før Spania ble utslått i første utslagsrunde.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer