Danny Hodgson slått ned

På julebesøk etter koma

Fotballspilleren Danny Hodgson (25) fikk reise på julebesøk til familien etter 17 uker på sykehuset.

KOMA: Danny Hodgson lå i koma i to uker. Nå er han på bedringens vei. Foto: Facebook/privat
KOMA: Danny Hodgson lå i koma i to uker. Nå er han på bedringens vei. Foto: Facebook/privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble fotballspiller Danny Hodgson (25) slått ned på en togstasjon i den australske byen Perth. Som følge av slaget gikk Hodgson hardt i bakken og endte opp i en koma.

25-åringen ble lagt inn til intensivbehandling, og har siden våknet og blitt flyttet til rehabilitering på Fiona Stanley Hospital i Perth.

På selve julaften kunne familien hans imidlertid dele en gladnyhet.

Hodgson hadde nemlig fått lov til å besøke familien i jula. Det melder BBC.

På sosiale medier har familien delt bilder av fotballspilleren med sine nære.

- Dannys besøk har vært den perfekte julegaven vi kunne ønsket oss, og er et bevis på at julemirakler finnes, sier moren Nicola i en uttalelse ifølge kanalen.

- Mens hvert minutt av de siste 17 dagene har vært usikre, har vi alltid visst to viktige ting. Danny er en kriger, og vi vil ta denne reisen sammen, legger hun til.

FAMILIETID: På selve julaften delte Hodgsons mor et bilde av fotballspilleren med familien. Foto: Facebook/privat.
FAMILIETID: På selve julaften delte Hodgsons mor et bilde av fotballspilleren med familien. Foto: Facebook/privat. Vis mer

Familien overrekker også sin takknemlighet til det medisinske personellet ved Fiona Stanley Hospital som hjalp til med å få på plass besøket.

Tidligere i desember ble det kjent at en 17-åring har sagt seg skyldig i overfallet av Hodgson, og skal tilbake til retten for straffeutmåling i januar.

Manchester United-stjernene Cristiano Ronaldo og Dean Henderson, som spilte for Carlisle Uniteds juniorlag med Hodgson, har begge sendt støttemeldinger til 25-åringen.

«Hei, Danny. Jeg har nettopp hørt om historien din. Jeg håper du blir bedre snart. Jeg inviterer deg til å komme til en av kampene våre i Manchester. Bli raskt frisk, min venn», sa Ronaldo i en video-melding i september.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer