Pa kan gå ut på dato

Pa-Modou Kah har valgt seg april i Vålerengas kalender for 2003, men nekter å skrive ny kontrakt. Dermed er det ikke sikkert at han spiller for klubben. I april.

VIF-yndling Pa har ett år igjen av kontrakten med Vålerenga. Det ønsker klubbledelsen å gjøre noe med så fort som mulig. For i dagens situasjon på spillermarkedet er det ikke butikk å ha spillere på Bosman-oppsigelse.

Derfor er Pa-Modou Kah tilbudt en ny og forbedret kontrakt. Et forslag han så langt har sagt nei til.

Én dag av gangen

- Alt er mulig - jeg har ikke dårlig tid, sier landslagets matchvinner fra Østerrike-kampen i Wien forrige onsdag.

- Mine ambisjoner holder jeg for meg sjøl. For jeg vil ikke at alle skal få vite hva jeg tenker. Jeg tar én dag av gangen og overlater alle kontraktsforhandlingene til agenten min, Gunnar Martin Kjenner.

Som sier:

- Dialogen med Vålerenga er i gang. Vi har hatt ett møte og skal treffes igjen. Og grunnen til at vi sitter sammen er jo at vi tror på en løsning. Vålerenga skal ta kontakt med oss.

Kontrakten Pa-Modou Kah spiller på i dag ble skrevet før han slo igjennom som Tippeliga-spiller. Derfor er lønna dårlig. Men nå er Pa helt plutselig også i Nils Johan Sembs planer. Det betyr at utbetalingene må økes kraftig.

- En del av det handler om lønn, ja. Ut over det er det ikke mye mer jeg kan si, sier Gunnar Martin Kjenner.

Riset bak speilet

Vålerenga vil heller ikke si stort ut over det faktum at Pa-Modou Kah er tilbudt ny kontrakt. Men - de sitter med riset bak speilet. For blir det ikke forlengelse av kontrakten, vil klubben ønske et salg. Går ikke det, kan Pa-Modou Kah straffes - hvilket har skjedd andre spillere tidligere - med å bli satt utenfor laget.

- Jeg tror ikke på det siste, sier Kjenner.

- Holdningene i Vålerenga - i hvert fall slik jeg opplever dem - er ikke sånn. Men det er ikke noe tema heller. Så lenge vi jobber for en løsning.