- På kanten av kunst

Drillo og Riise om rørt Hoseth.

HYGGELIG DAGEN DERPÅ: Magne Hoseth og Steffen Iversen i strålende humør på dagens landslagstrening. - Målet i går var på kanten av kunst, sier Drillo om Hoseths vidundermål mot RBK i går. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
HYGGELIG DAGEN DERPÅ: Magne Hoseth og Steffen Iversen i strålende humør på dagens landslagstrening. - Målet i går var på kanten av kunst, sier Drillo om Hoseths vidundermål mot RBK i går. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLET(Dagbladet.no): I dag var han endelig tilbake.

Som kanskje landets heteste fotballspiller på første dag av landslagssamlinga som skal lede oss frem til tre poeng mot Skottland onsdag kveld.

-  Jeg ble rørt da jeg fikk beskjeden om at jeg var kalt inn, og det er alltid en utrolig ære å spille med flagget på brystet. Det er sterkt å være her, sier Hoseth, som etter en ren fotball-oppvisning i 8-1-seieren mot Start ble kalt inn som sistemann i troppen.

I går kveld fulgte midtbane-eleganten opp Start-kampen med å være svært delaktig i Moldes femmålsnedsabling mot storebror RBK, blant annet med det fantastiske målet da han på direkten banket ballen i mål fra langt hold.

- Aldri vært bedre- Jeg har aldri vært i bedre form. Vi har kontinuitet på spiller- og trenersiden. Jeg har vært skadefri i hele vinter, og har medspillere som gjør det enkelt å være god midtbanespiller, sier Hoseth, som ikke er bitter over ikke å ha fått sjansen de siste to sesongene.

-  Jeg har ikke hatt noe å gjøre på landslaget frem til nå. Jeg har hatt det tøft både på banen og utenfor, men nå er jeg klar og god nok, sier Hoseth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer