På kanten av stupet

LONDON (Dagbaldet): Et lite stykke Norge i London på Selhurst Park i går ettermiddag: Norske stemmer overalt og fem nordmenn på banen i kamp mellom Wimbledon og Manchester United. Og tuslende rundt i gummistøvler som vanlig, Drillo, som nok en gang greide å rappe et poeng fra verdens mektigste klubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Symbolverdiene var mange rundt årets kamp for Wimbledon. Det er David mot Goliat, klubben som ikke engang har et eget stadion - og som er tvunget til å selge spillere for å overleve økonomisk. På den andre siden Manchester United som seinest i fjor vant både Premier League, FA-cupen og Champions League.

  • Opptakten til denne kampen var også dramatisk, etter at Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten har kjøpt ut Sam Hammam, den libanesiske forretningsmannen som er blitt Wimbledons ansikt utad. Hammam ble møtt av ovasjoner da han kom inn på banen i går, men forholdet til Gjelsten virket hjertelig der de tuslet rundt på indre bane før kampen.
  • Som ventet ble det ingen stor fotballkamp. Drillo-stilen inviterer ikke til det. Men det var spennende fordi kampen sto og vippet helt til sluttsignalet.

Problemet for Drillo er først og fremst at spillerne ikke klarer å fullføre taktikken hans en hel kamp.

I siste del av både første og andre omgang var Wimbledon uten formasjon. Laget kan bare takke keeper Neil Sullivan for det ene poenget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer