På kne for Flo

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Wimbledon 1- 1. Det var ikke bare Ståle Solbakken som bøyde seg i graset for Tore André Flo i går. Superstjernen Gianluca Vialli satte ballen i mål, løp direkte bort til Flo - knelte ned, foldet hendene - og takket og bukket for et strålende forarbeid.

Det var etter åtte minutters spill Tore André Flo viste sine kvaliteter for hele Stamford Bridge. Han mottok ballen, fintet Kenny Cunningham helt hjem til Øst-London - og serverte ballen på sølvfat til Vialli, som ikke kunne unngå å score.

- Jeg får til slike ting rett og slett fordi jeg føler meg trygg, sier en glad Tore André Flo til Dagbladet.

- Det har gått min vei de siste ukene, og jeg føler at jeg kan feile uten at det får konsekvenser. Og når du prøver, så lykkes du av og til med slike bevegelser.

Chelsea-glipp

Dessverre for Chelsea var det bare stryningen Flo som fant nøkkelen til Wimbledon-forsvaret i går. Og enda verre:

Bare 15 minutter etter Viallis scoring glapp det for Chelsea-backen Frank Sinclair. Wimbledons arbeidshest Michael Hughes utnyttet glippen, rundet keeper og satte inn utlikningen.

Dermed tapte Chelsea ytterligere terreng til ligaleder Manchester United.

- Det var stille i garderoben etter kampen, noe som er et sikkert tegn på at ingen er fornøyd. I 2.omgang fikk vi ikke skikkelig tak på kampen. Vi spilte for trangt, og Wimbledon spilte med ni mann i forsvar, beklager Flo.

Han kunne selv avgjort da han spilte seg fri på 16-metersstreken etter pause. Skuddet var imidlertid ikke godt nok.

Gode var heller ikke Wimbledon.

- Kjedelig!


- De bare dunker ballen vekk. Kjedelig fotball, sier Tore André Flo.

I går spilte han i Gianfranco Zolas rolle fra start, og Flo trives godt i en litt tilbaketrukket posisjon.

- Jeg vil ikke spille ren senter. Jeg liker å spille på flere kvaliteter, og derfor trives jeg med min rolle i Chelsea akkurat nå, sier han.

Italieneren Zola satt på benken fra start. Manager Gullit ville spare stjernen foran det harde juleprogrammet, men da det stokket seg for Chelsea i 2.omgang, ble Zola likevel kastet innpå. Men dessverre for seint.

- Vi må vinne disse kampene for å holde oss i toppen av tabellen, sier Tore André Flo til Dagbladet.

Det gikk ikke slik i går.

<B>Tore André Flo</B>
<B>FOR DINE FØTTER:</B> Et øyeblikk ikke spesielt typisk for Ståle Solbakkens innsats i går, men desto mer illustrerende for Tore André Flos bevegelser.