På kne for Flo

LONDON (Dagbladet): Chelsea- Wimbledon 1- 1. Det var ikke bare Ståle Solbakken som bøyde seg i graset for Tore André Flo i går. Superstjernen Gianluca Vialli satte ballen i mål, løp direkte bort til Flo - knelte ned, foldet hendene - og takket og bukket for et strålende forarbeid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var etter åtte minutters spill Tore André Flo viste sine kvaliteter for hele Stamford Bridge. Han mottok ballen, fintet Kenny Cunningham helt hjem til Øst-London - og serverte ballen på sølvfat til Vialli, som ikke kunne unngå å score.

- Jeg får til slike ting rett og slett fordi jeg føler meg trygg, sier en glad Tore André Flo til Dagbladet.

- Det har gått min vei de siste ukene, og jeg føler at jeg kan feile uten at det får konsekvenser. Og når du prøver, så lykkes du av og til med slike bevegelser.

Chelsea-glipp

Dessverre for Chelsea var det bare stryningen Flo som fant nøkkelen til Wimbledon-forsvaret i går. Og enda verre:

Bare 15 minutter etter Viallis scoring glapp det for Chelsea-backen Frank Sinclair. Wimbledons arbeidshest Michael Hughes utnyttet glippen, rundet keeper og satte inn utlikningen.

Dermed tapte Chelsea ytterligere terreng til ligaleder Manchester United.

- Det var stille i garderoben etter kampen, noe som er et sikkert tegn på at ingen er fornøyd. I 2.omgang fikk vi ikke skikkelig tak på kampen. Vi spilte for trangt, og Wimbledon spilte med ni mann i forsvar, beklager Flo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer