- På mange måter er det Mr.Tromsø som drar

Sorg blant Tromsø-supporterne.

(Dagbladet.no): I går kveld ble det klart at Ole Martin Årst forlater Tromsø til fordel for Start. Nyheten slo ned som en bombe blant Tromsø-fansen.

- Vi synes jo at dette er utrolig trist. Det er på mange måter Mr.Tromsø som forlater klubben. Han har jo nesten egenhendig berget oss fra nedrykk et par ganger, sier Isberget-leder Jørgen M. Storvig til Dagbladet.no.

Spørsmålet TIL-fansen nå stiller seg er hva slags grep klubben gjør etter salget av kapteinen. Storvig ønsker seg VIF-spiss Rune Lange nordover igjen. Den tidligere Club Brügge-proffen spilte for Tromsø fra 1997 til 2000.

Da scoret han 50 mål på 72 kamper for ”Gutan”.

- Vi håper jo at de som styrer har en plan, og at de vet hva de har gjort. Ingenting hadde gledet meg mer enn om Rune Lange hadde kommet oppover. At han ikke har gjort det bra i Vålerenga bekymrer meg ikke, det er ingen som gjør det bra der nede, sier Storvig. 

5.august spiller Tromsø mot Start på Sør Arena. Da håper Storvig at Årst har en dårlig dag på jobben.

- Ole Martin kan bli en hit i Start hvis han brukes rett, som midtspiss i en 4-3-3-formasjon. Da er han garantist for mål. Alle ønsker han lykke til videre. Det er ingen hard feelings blant fansen, sier supporterlederen til Dagbladet.no.

DÅRLIG MOTTATT TIL-fansen er ikke glad for at kaptein Ole Martin Årst skal spille i gult fra høsten av. Foto: Torbjørn Grønning, Dagbladet
DÅRLIG MOTTATT TIL-fansen er ikke glad for at kaptein Ole Martin Årst skal spille i gult fra høsten av. Foto: Torbjørn Grønning, Dagbladet Vis mer
- På mange måter er det Mr.Tromsø som drar
ØNSKES NORDOVER: Tidligere Tromsø-yndling Rune Lange.
DRAR: Ole Martin Årst skal spille for Start fra høsten av.