Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- På medisinsk sjekk hos Brøndby

Sigurd Rosted skal være nær en overgang til danske Brøndby. Den norske midtstopperen har slitt med spilletid og skader den siste tiden for Gent.

OVERGANG: Sigird Rosted kan være på vei til ny klubb. Foto: NTB Scanpix
OVERGANG: Sigird Rosted kan være på vei til ny klubb. Foto: NTB Scanpix Vis mer

25-åringen var fast inventar sist sesong hos Gent, men har ikke spilt for klubben siden han fikk 69 minutter i en europaligakvalifiseringskamp mot Viitorul Constanta fra Romania i slutten av juli. Han var skadd tre dager senere da klubben serieåpnet mot Charleroi.

Mot Mouscron i ligaen og AEK Larnaka og Rijeka i europaligakvalifiseringen har ikke Rosted engang vært på benken.

Eurosport skriver at han nærmer seg en overgang til Brøndby. Klubben har slitt på stopperplass den siste tiden og har lenge vært på jakt etter en midtstopper. Nå ser det ut som om de har funnet akkurat det i Rosted.

Oslo-gutten var meget god for Sarpsborg 08 fra 2015 til 2017. I 2018 fikk han fem landskamper for Norge, men han er ikke i Lars Lagerbäcks tropp til EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Sverige.

Brøndby har allerede norske Tobias Børkeeiet i troppen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling