Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pa mobbes til ny kontrakt

Lars Bohinen har startet en mobbe-kampanje i Vålerengas kampprogram for å få Pa-Modou Kah til å skrive ny kontrakt. Han vil ikke gi seg før papirene er underskrevet.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Bohinen skrev følgende i gårsdagens program:

«Jeg vil benytte muligheten i dette første programmet til å understreke hvor viktig det er for oss at Pa skriver under. Så Pa, inntil du får ut fingeren har jeg tenkt å servere Vålerengafolket dine legendariske sitater fra garderoben og media.

Da Pa på TV ble bedt om å kommentere et pinlig nederlag i en innendørsturnering for et lag et stykke ned i divisjonene, svarte han:

...Klart det ikke er bra, en skikkelig lakk i ripa for oss.

Eller da han tidligere i vinter ville forhøre seg om min sivilstand.

...og Lars, hvordan er det å være singel og frank? Singel er OK, Pa, men Frank?»

Skriver altså Bohinen. Som lover mer sjøl om Pa-Modou Kah snudde kampen for Vålerenga mot Aalesund.

Føler seg presset

- Dette er bare begynnelsen, sier Bohinen til Dagbladet. - Jeg har mange historier på lager. Og hvis Pa ikke skriver under før jeg går tom, skal jeg dikte opp noen. Han skal ikke slippe unna.

- Det er bare sånn det er i denne klubben, sier Pa og smiler. - Alle fleiper og maser om den kontrakten. Men nå som Lars har gått ut som han har gjort er det klart jeg føler presset.

- Hvis Vålerenga ikke får solgt meg i sommer, skal vi sette oss ned og ha en ny runde når det gjelder ny kontrakt.

Fikk kjeft - ble god

Pa-Modou Kah fikk sammen med Tobias Grahn, Freddy dos Santos og David Hanssen ei bøtte med kjeft av Kjetil Rekdal i pausen. Det hjalp. For allerede fra avspark i andre omgang valgte «Kongen av Tøyen» nye veier å gå. Etter tolv minutter gjorde han 1- 1.

- Viktig, sier han til Dagbladet. - Og veldig gunstig for oss at det kom såpass tidlig. Og det vi viste etter pause er hva Vålerenga skal handle om denne sesongen. Vi skal være offensive, villige og gode.

Cuptriumfen ga mersmak

Pa-Modou Kah snakker om at Vålerenga skal vinne noe denne sesongen også.

- Cuptriumfen i fjor høst fortalte oss at det er mulig. Og alle som var med på det husker fortsatt hvor artig det var. Og derfor er det klubbens klare mål - vi skal vinne noe. Jeg kan love alle at Vålerenga skal bli bedre og bedre utover i sesongen.

- Dette laget kan bare gå én vei og det er oppover, sier Pa-Modou Kah.

En god vårsesong for Vålerenga kan også være det som skal til for at Pa skriver under ny kontrakt. I går kveld ville han i hvert fall snakke om det. Og det skyldes ikke bare Lars Bohinens mobbe-stunt - Pa-Modou Kah trives sjøl på elendig kontrakt i Vålerenga.

Blir han ikke solgt til utlandet i løpet av noen få måneder, lukter det både penger og flere år i Vålerenga.

BEST: Pa-Modou Kah scoret Vålerengas utlikningsmål og var banens beste. <!--FOTO-->
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media