På skuddhold før langrennet

Jarl Magnus Riiber fikk det heller ikke søndag helt til i hoppbakken. Han og Jan Schmid er på 4.-plass før langrennet i lagsprinten, 27 sekunder bak Tyskland.

MIDDELS HOPP: Jarl Magnus Riiber har det ikke fått helt optimalt til i VM. Men nå er han og Jan Schmid på skuddhold før langrennet i lagsprinten. Foto: Reuters/Michael Dalder
MIDDELS HOPP: Jarl Magnus Riiber har det ikke fått helt optimalt til i VM. Men nå er han og Jan Schmid på skuddhold før langrennet i lagsprinten. Foto: Reuters/Michael Dalder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Individuell sølvvinner Schmid hoppet 127,5 meter, mens Riiber landet på 123 meter.

Det tyske laget med Fabian Riessle og individuell verdensmester Eric Frenzel imponerte i bakken. De hoppet henholdsvis 130 og 128 meter og går først ut i langrennet, men det er ikke mye som skiller.

Japan (Akito Watabe og Yoshito Watabe) går ut åtte sekunder bak, Østerrike (Bernhard Gruber og Franz-Josef Rehrl) 22 sekunder og Norge 27 sekunder. Det ligger an til en spennende kamp om medaljene.

- Det var et steg ned fra treningen i går. Det er kjedelig å gå opp og måtte være forsiktig og ikke fleske til som jeg vanligvis gjør, men 27 sekunder er ganske lite før langrennet, sa Riiber til NRK.

- Jeg er ganske godt fornøyd. Det var et normalt hopp, og det er det viktigste i en lagkonkurranse. Da skal man ikke prøve på noe hokus pokus og havarere, sa Schmid til NRK og uttrykte at han ser lyst på sjansene før langrennet.

- Det blir et veldig spennende langrenn, og vi er optimistiske. Vi er godt forberedt på langrennet og skal være med å kjempe, helst om gullmedaljen, sa sportssjef Ivar Stuan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer