På sølvplass med skader

Alanzinho og Stenersen usikre mot Viking.

(Dagbladet.no): Stabæk overtok andreplassen i Eliteserien etter gårsdagens 4-1-seier over Aalesund, etter at Lillestrøm ikke maktet å slå Vålerenga på hjemmebane. Seieren kan ha kostet dyrt, etter at tre spillere måtte ut med skader.

Stabæks keeper Jon Knudsen forlot banen etter 65 minutter, men ifølge Stabæks fysioterapeut Tor Østhagen dreier det seg sannsynligvis bare om væsketap. Skadene til Alanzinho og Tommy Stenersen kan imidlertid vise seg å være mer alvorlige. Brasilianeren pådro seg en strekk i leggen, og måtte gå av banen etter 77 minutter. Han ble erstattet av Tommy Stenersen, som måtte gå av banen etter bare sju minutter med overtråkk.

- Tommy tråkket over. Det er samme bein som før han ble frisk, sier Stabæks fysioterapeut Tor Østhagen til Budstikka.no.

Stenersen tråkket over i en kamp for Stabæk 2 mot Byåsen for et par uker siden, men ble friskmeldt foran Aalesund-kampen.

Fysioterapeut Tor Østhagen skal sjekke skadene til både Alanzinho og Tommy Stenersen i dag, og det er uvisst om de rekker hjemmekampen mot Viking på Onsdag.

- Jeg håper de er klare, men er ikke helt sikker, sier Østhagen, som mener Stabæks førstevalg på keeperplassen er klar til Viking-kampen.