På strak kurs mot eliten

Trener og kusk Cato Antonsen spår at Auro News tar skrittet opp i eliten. Men først skal ekvipasjen vinne V65-5 på Bjerke onsdag.

- Hadde Derby-finalen kommet litt seinere, er jeg sikker på vi hadde kjempet helt i toppen. Han er i en flott utvikling

Auro News var jo helt rå i den siste starten under Unionstravet på Färjestad, og jeg var lei meg for at det ikke var Derby-dagen, forteller Cato Antonsen.

I onsdagens V65-omgang kan Antonsen-talentet bokføre sesongens femte seier. Auro News er feltets beste hest. I seiersløpet sist på Färjestad satte 4-åringen banerekord på 1.14,6a over 2140 meter. Supertalentet blir en av omgangens mest markerte, og er også bankervalget til Dagbladets tipsekspert Bengt Berg.

- Auro News holder kjempefin form og har tatt det siste løpet veldig bra. Han ser fin ut i trening. Førstesporet kan være et lite minus. Det er en viss fare for at vi blir overfløyet.

Jeg kjører alt det går fra start. Kommer vi ut tror jeg vi vinner. Uansett tet eller ikke skal han regnes med en stor vinnersjanse, forteller Momarken-treneren optimistisk.

Antonsen har enda et oppsitt som fort kan skaffe mannen fra Mysen en fin seiersdobbel.

- Haugdokka i V65-1 holder bra form og kan vinne igjen. Selv om det alltid er hardt fra tillegg i V65-løp, opplyser Cato Antonsen om hoppa som er i fin utvikling og har to strake seirer. Den tredje kan komme i V65-1.

FANTASTISK UTVIKLING. Auro News har vist en ekstraordinær framgang etter at Cato Antonsen overtok trening og kusking. Foto: HESTEGUIDEN.COM
FANTASTISK UTVIKLING. Auro News har vist en ekstraordinær framgang etter at Cato Antonsen overtok trening og kusking. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer
TØFF I TRYNET. Cato Antonsens varsler full gass fra start med storfavoritten Auro News.
CATOS ANDRE GULLSJANSE. Haugdokka i V65-1 er i toppform og kan skaffe Cato Antonsen dobbeltriumf.