«På tide å gi seg, Nils Johan!»

Det skriver Davy Wathne i en kronikk i Bergensavisen i dag.

I helga gikk Nils Johan Semb ut mot det han kalte TV2-stilen. Landslagssjefen reagerte på den sleivete måten Hviterussland-kampen ble kommentert på.

I dagens kronikk i BA skriver TV2-journalist Davy Wathe at Semb bør trekke seg. Artikkelen ble opprinnelig skrevet for TV 2 og publisert før landslagssjefens angrep på kanalens medarbeidere.

Semb har støtte i spillergruppa og hos forbundet. En meningsmåling gjort for Dagbladet av MMI viste at flertallet av folket også tror på Semb.

Men Wathne mener likevel at Semb bør gi seg.

«Nils Johan Semb er det svært få som har noe å utsette på. Han er sympatisk, omgjengelig, velkvalifisert og godt likt. Problemet er at det i seg selv ikke er tilstrekkelige kvalifikasjoner slik jobbutfordringene hans er nå», skriver Wathne.

«Med all respekt for Semb: Det er på tide å slippe til en annen - uten nødvendigvis å bryte med filosofien og tradisjonene. Men vedkommende må besitte evnen til å begeistre og få spillerne til å heve seg til sin kapasitets yttergrense. Ikke ved å ofre livet, men ved å se ut og spille som om de faktisk kunne tenke seg å gjøre det, avslutter Wathne.

Les hele kronikken her!

(Dagbladet.no)

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 915014574


Varnish cache server