På tide å innrømme det - Berbatov er veldig god

På 2-0 til Blackpool satt jeg med gode kort i den ene handa og en fortvilet og furten kollega i den andre. Så kom Berbatov og fordelte svarteper der den hører hjemme.

ENDELIG PÅ BORTEBANE, OGSÅ: Dimitar Berbatov er på sitt beste en glitrende fotballspiller. Han har berøringene, han har avslutningene og i går kveld klarte han faktisk å vise at han har noen (ikke mange) defensive gener også. Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales
ENDELIG PÅ BORTEBANE, OGSÅ: Dimitar Berbatov er på sitt beste en glitrende fotballspiller. Han har berøringene, han har avslutningene og i går kveld klarte han faktisk å vise at han har noen (ikke mange) defensive gener også. Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oslo/Barcelona — onsdag 26. januar

DET ER EN fin dag å dra fra landet på. Etter en hovmodig kveld foran TV. Dimitar Berbatov har 19 scoringer etter 23 kamper i Premier League og ser mer og mer ut som mannen som vinner Manchester Uniteds 19. ligatittel for Sir Alex Ferguson. Men han gjorde ikke det etter 71 minutter da Blackpool fortsatt ledet 2-0.

I egen boks for liksom å forsvare en defensiv corner etter et snaut kvarter — da Craig Cathcart stanget inn 1-0 for hjemmelaget — så han ikke ut i det hele tatt.

«DER VAR BERBATOV god gitt», sendte jeg i en sms til United-autismens hovedkvarter (kollega Sigve K) som en liten revansje for de tre meldingene jeg fikk da Berba (Sigve kaller ham bare det) scoret tre mot Birmingham.

«Du er den nye Gorm!», var svaret.

Gorm er for øvrig kollega på db.no — like City-blå som Sigve er United-rød. Vi har som kjent alle vårt. Og noen har litt mer enn det.

Mens disse gutta mest.

«VET IKKE HVA Gorm pleier å si i slik stunder, men ............Wow!» var meldinga da Blackpool gikk opp til 2-0. På den kom det ikke noe svar. Men da alt var snudd på 16 minutter mot slutten fikk jeg denne:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer