- På tide å legge bort disse patetiske egoene

Det ulmer i Nederland-leiren. - Trenger ikke være venner, sier Sneijder.

ENORME EGOER: Rafael van der Vaart har klaget på lite spilletid. Ryktene sier Klaas-Jan Huntelaar (liggende) ikke snakker med treneren. Bert van Marwijk håper kritikken snus til noe positivt mot Tyskland i kveld. Foto: SCANPIX/EPA/KOEN VAN WEEL
ENORME EGOER: Rafael van der Vaart har klaget på lite spilletid. Ryktene sier Klaas-Jan Huntelaar (liggende) ikke snakker med treneren. Bert van Marwijk håper kritikken snus til noe positivt mot Tyskland i kveld. Foto: SCANPIX/EPA/KOEN VAN WEEL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• EM PÅ DAGBLADET.NO: For 179 kroner kan du kjøpe tilgang til 10 av EM-kampene, som vises iFotballstudio. Kjøp abonnement her!

(Dagbladet): «Legoland slo Egoland» var en av overskriftene i nederlandsk presse etter Oranjes skuffende tap for Danmark i EM-åpningen.

Før skjebnekampen mot Tyskland i kveld ulmer det i den nederlandske EM-troppen.

Rafael van der Vaart har gått langt i å kreve en plass i startoppstillingen, Klaas-Jan Huntelaar kjemper for det samme.

Wesley Sneijder ber nå lagkameratene om å legge egoene til side.

- Det er flere spillere med enorme egoer i dette laget. Det er ikke rart. Huntelaar er toppscorer i Bundesliga, Van Persie i England. De Jong vant Premier League med Manchester City, sier Sneijder, ifølge AFP.

Men:

- Vi trenger ikke være venner for å spille sammen og vinne kamper. Og jeg har heller ikke inntrykk av at det er klaner eller klikker som står mot hverandre, i så fall ville jeg ha reagert, for jeg er her for å bli europamester, sier Inter-stjernen.

- Det er på tide vi lar disse patetiske egoene fare. Hvis noen lager bråk, vil jeg si fra. Vi trenger ingen psykologer her, vi er voksne menn. Nå må vi slutte å leve på hver vår øy og kjempe for det samme målet, sier Sneijder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer