- På tide å søke nye utfordringer

Men svarte ikke på spørsmål om Vålerenga.

(Dagbladet.no): Martin Andresen stilte i dag på pressekonferanse på Brann stadion for å fortelle at han er ferdig som Brann-spiller.

- For min del har det vært tre fantastiske år i Bergen og Brann. Da jeg kom hit var det flere veier å gå, men det lå en fantastisk utfordring i å vinne gull her i Bergen, med det fotballengasjementet som finnes i byen. Jeg er glad jeg gjorde det, og er takknemlig for å få være med på det, sa Martin Andresen på pressekonferansen.

- Nå har vi vunnet det gullet, vi har kommet langt på tre år. Jeg føler det er på tide for meg å søke andre utfordrringer nå.

Om han har tatt en beslutning om framtida, og hva den eventuelt er, vil han imidlertid ikke si noe om ennå:

- Det kommer jeg ikke til å svare på i dag, for det er ikke avklart ennå, sier landslagskapteinen.

Venter ikke avklaring i dag

Martin Andresen er blitt koblet til både trener- og spillerjobb i Vålerenga. Han ble spurt om han regnet med en avklaring på framtida si i løpet av dagen i dag.

- Nei, jeg gjør ikke det, svarte Andresen.

Han tror imidlertid at han har spilt sin siste kamp for Brann. Klubben er midt i gruppespillet i Uefa-cupen, og Martin er fortsatt under kontrakt, men skaden holder ham sannsynligvis utenfor.

DRAR FRA BRANN: Brann-kaptein Martin Andresen bekreftet i dag at han forlater Bergen på jakt etter nye utfordringer. Han er blitt tungt koblet til både trenerjobb og spillerjobb i Vålerenga den siste tiden. Foto: Scanpix
DRAR FRA BRANN: Brann-kaptein Martin Andresen bekreftet i dag at han forlater Bergen på jakt etter nye utfordringer. Han er blitt tungt koblet til både trenerjobb og spillerjobb i Vålerenga den siste tiden. Foto: Scanpix Vis mer

Dermed tyder det også på at han ikke kan spille landskampene mot Tyrkia og Malta seinere denne måneden.

- Det ser ikke sånn ut, jeg får se, sier han.

I dialog med Huseklepp

Brann offentliggjorde videre at Olafur Örn Bjarnason har skrevet under en ny toårskontrakt med klubben, mens Cato Guntveit har skrevet under for tre år.

Når det gjelder Erik Huseklepps framtid i Brann, er klubben og spilleren i dialog.

- Vi regner med å komme til en løsning mellom de to neste e-cupkampene. Men ingenting blir avklart før kampen mot Rennes, sier sportssjef Roald Bruun-Hanssen

Han fortalte videre at Brann skal i dialog med Robbie Winters seinere i uka. Winters har ønsket seg hjem til Storbritannia, og var i Skottland i helgen, opplyste Bruun-Hanssen.

- På tide å søke nye utfordringer
- På tide å søke nye utfordringer
- På tide å søke nye utfordringer
I DIALOG: Erik Huseklepp var etter rapportene muntlig enig med Stabæk tidligere denne sesongen, men Brann kjemper hardt for å beholde juvelen.