Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- På tide at Andresen tar hatten og går

Raser etter nok en pinlig cup-exit for Vålerenga.

UTE AV CUPEN: VIF-trener Martin Andresen i diskusjon med Kristoffer Hæstad. VIF tapte 3-1 mot Sandefjord.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
UTE AV CUPEN: VIF-trener Martin Andresen i diskusjon med Kristoffer Hæstad. VIF tapte 3-1 mot Sandefjord. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Vålerenga er ute av cupen etter tap mot Sandefjord i 3. runde.

Martin Andresens mannskap tapte 3-1 etter ekstraomganger og supporterne raser etter nok en tidlig exit i cupen. I fjor røk laget ut mot Kjelsås i 2. runde.

- Noe må skje
Også i 2010 ble det tap i 2. runde mot Tønsberg.

KRITISERES: VIF-trener Martin Andresen etter cuptap. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
KRITISERES: VIF-trener Martin Andresen etter cuptap. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

- Det er på tide at Andresen tar hatten sin og går. Jeg så kampen mot Sandefjord fra tribuneplass, og det må snart skje noe i klubben, sier Klanen-talsmann Christian Kjellsen til Dagbladet.

- Hvis prestasjonen er slik som i dag, tør jeg ikke tenke på hva som skjer videre. Dette er det verste jeg har sett på årevis, sier Kjellsen, på vei hjem til Oslo fra Sandefjord.

Frykter nedrykk
Vålerenga ligger på 8. plass i serien, og laget håpet før sesongen at de skulle være med å kjempe i toppen. Supportertalsmannen frykter nå nedrykk hvis Andresen får fortsette i klubben.

SCORET: Alexander Gabrielsen scoret 1-0 mot VIF. Kampen endte 3-1 til Sandefjord.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
SCORET: Alexander Gabrielsen scoret 1-0 mot VIF. Kampen endte 3-1 til Sandefjord. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer

- I dag spilte vi mot et middelmådig lag i 1. divisjon, og taper til slutt 3-1. Vålerenga blir dårligere og dårligere. Fortsetter det slik må vi feire 100-årsjubileum i 1. divisjon, sier Kjellsen.

Vålerenga har jubileum neste år.

- Interessen daler
Til sammen tre Tippeliga-lag røk ut av cupen onsdag. Hønefoss og Stabæk tapte sine kamper mot Mjøndalen og Asker.

TAP: VIF og Marcus Pedersen tapte 3-1 i Sandefjord. 
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
TAP: VIF og Marcus Pedersen tapte 3-1 i Sandefjord. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer

- Spillerne har ikke guts, og de kommer bort til oss og er lei seg etter kampen. Interessen for klubben har dalt de siste to åra, og er fortsatt dalende, og slik skal det ikke være. Vi har et av de største budsjettene i Tippeligaen, og er ikke nærheten av å prestere, sier Kjellsen.

- Klubben kan ikke fortsette å svi av 100 millioner i året og ikke levere. Nå har vi hatt et prosjekt i mange år, og har levert én god sesong. Er det verdt så mye penger? Det ser ikke ut som spillerne har tro på dette lenger, og da er spørsmålet om Vålerenga bør sparke halve spillergruppa eller Andresen, sier Kjellsen.

VIDERE: Sandefjord kan juble og er videre i cupen.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
VIDERE: Sandefjord kan juble og er videre i cupen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer

Her kan du se alle resultatene fra kveldens cupkamper.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling