Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- På tide at Chelsea går på en smell nå

Nye sjanser, nye gevinster. Se Oddsprogrammet!

En ny helg truer, og Oddsprogrammet er tilbake med to tips i Premier League, samt en kamp du bør styre unna i Tippeligaen. 

Forrige ukes program ga vinnende tips, og tipset om å styre unna spill på Arsenal var også innertier.

Denne uken tas noe mer risiko i spillene, men det er to gode anbefalinger oddstipper Lars Dybwad kommer med.

Chelsea har vunnet sine to første kamper, men Dybwad mener det er noe som skurrer og at en smell kan komme snart. I så måte er lørdagens hjemmekamp mot Newcastle en utmerket kandidat. Newcastle kom som sist høyere på tabellen sist sesong enn nettopp Chelsea, og vant i vår 2-0 på Stamford Bridge.

Chelsea kunne skylde på engasjement i Champions League og FA-cup da, men har vært litt heldige i serieåpningen og avslørt defensive mangler. 6,20 i odds er fristelsen som ikke kan motstås. 

Everton får også tillit borte mot Aston Villa. 

Spillanbefalingen
Spillet blir dermed:

47. Aston Villa - Everton B (2,30) 
82. Chelsea - Newcastle B (6,20)

Begge kampene kan spilles alene, og det vil være min anbefaling. Ønsker du å kombinere dem i en dristig oddsbombe, får du i såfall tilbakebetalt over 14 ganger pengene om begge går inn.

Ikke god odds på Godset
Som vanlig snakker jeg litt om et oddsobjekt det er lurt å styre unna, og denne gangen faller valget på den norske serielederen, som risikerer å miste den posisjonen denne helgen. 

Lykke til med spillene, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstips-sider, 365 dager i året! 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media