- På tide at jeg fikk sjansen fra start

Høiland grep muligheten i målkalas mot FFK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredrikstad FK - Sandnes Ulf 3-4.

Tommy Høiland hadde bare scoret fire mål i løpet av sine 49 første kamper. I sin 50. opptreden i øverste divisjon, klinket han like godt til med to scoringer, skaffet et straffespark og var svært så delaktig i at Fredrikstads Benjamin Dahl Hagen satte ballen i eget nett.

Med andre ord et aldri så lite Høiland-show på Fredrikstad stadion da Sandnes Ulf tok sin annen strake seier. 23-åringen fikk sin første mulighet fra start etter overgangen fra Bryne, og følte han forvaltet den godt.

- Jeg føler jeg har hatt bra innhopp tidligere i år, og at jeg fikk sjansen i dag synes jeg var på tide. Jeg føler jeg tok den ganske greit, sier Høiland til TV 2 Sporten etter kampen.

Men det var ikke gitt at det skulle gå så til de grader hans vei før ettermiddagens kamp.

- Jeg er litt overrasket over at det gikk såpass bra. Jeg følte meg dårlig før kampen, men jeg fikk godfølelsen da jeg satte den første sjansen. Vi var litt heldige som fikk satt inn 4-3. En utrolig deilig følelse, sier han, ifølge NTB.

- Coaching i verdensklasse Kaptein Aksel Berget Skjølsvik gledet seg over at Høiland var i det produktive hjørnet i en vrien bortekamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer