SULTEFORET PÅ SUKSESS: Liverpool-kaptein Steven Gerrard mener det er på høy tid å gjøre slutt på Liverpool-fansens ventetid på en ny pokal til pokalskapet på Anfield. Det akter han å gjøre noe med i søndagens ligacupfinale mot Cardiff.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim Hales
SULTEFORET PÅ SUKSESS: Liverpool-kaptein Steven Gerrard mener det er på høy tid å gjøre slutt på Liverpool-fansens ventetid på en ny pokal til pokalskapet på Anfield. Det akter han å gjøre noe med i søndagens ligacupfinale mot Cardiff.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim HalesVis mer

- På tide at vi spillerne henter en ny pokal til skapet

Gerrard vil gjøre slutt på seks års ventetid i ligacupfinalen.

• Kjøp kampbillett: Se kampen i Carling Cup-studio søndag fra kl. 16.30

(Dagbladet): Liverpools rikholde pokalskap har skreket etter nye tilskudd siden West Ham ble beseiret i FA-cupfinalen på Millennium Stadium i Cardiff i 2006. Søndag ettermiddag skal det gjøres slutt på seks års tørketid når Cardiff står på motsatt banehalvdel i ligacupfinalen.

En som mener det er på høy tid at de røde igjen får smaken på suksess, er kapteinen som løftet det siste trofeet Liverpool vant, Steven Gerrard. 31-åringen har fortsatt til gode å spille en kamp på Wembley som klubbspiller.

Sist klubben gjestet den engelske nasjonalarenaen var da Eric Cantona sikret erkerival Manchester United «The Double» med sin ikoniske volleyscoring i 1996. Det var også finalen da Liverpool fikk vel så mye oppmerksomhet for sine famøse, hvite Armani-dresser.

- Det er altfor lenge siden vi var i en cupfinale på Wembley og i en hjemlig cupfinale som sådan. Det er på tide at vi som spillere leverer varene og henter hjem en pokal til skapet, sier en forventningsfull Gerrard i et intervju med Liverpools TV-kanal, gjengitt av Sky Sports.

- Dette er svært. Alle involvert i klubben har gjort en fantastisk jobb med å ta oss til Wembley. Nå gjenstår den vanskeligste biten: Å slå Cardiff, fortsetter Liverpool-kapteinen.

Søndagens oppgjør byr også på en familiær duell for midtbanegeneralen. Fetteren Anthony spiller nemlig for Cardiff. Det er en duell den mest meritterte av Gerrard-søskenbarna har til hensikt å vinne.

- Jeg håper Anthony har en god dag, men når sluttsignalet lyder, håper jeg han er skuffet, sier Steven Gerrard.