- På tide han kom vekk fra Oslo

- Det var på tide at han kom seg bort fra Oslo. Han har hatt godt av et miljøskifte, sier Bjørn Hansen (trener for U21-landslaget) om Rosenborg-spissen John Carew (20).

Samtidig med at Carew lovprises etter storspillet mot Feyenoord, mener Hansen at spissjuvelen fortsatt har mye å gå på.

- Da han kom til Rosenborg, var ikke John rare spilleren. Han har hatt stor framgang, men har fortsatt langt igjen. I hodespillet har han kolossalt mye å hente. John har også et godt stykke igjen når det gjelder å gjøre medspillerne gode, sier Bjørn Hansen.

I Vålerenga hadde John Carew et enormt forventningspress på seg.

- I Rosenborg er han én av mange. Her er han kommet blant likemenn. Forventningspresset er borte. Gode medspillere bearbeider ham hele tida. De gir ham også muligheter til å spille ut de sterke sidene, sier Bjørn Hansen.

I dag mener de fleste at Carew er Norges beste angrepsspiss. I Latvia neste uke spiller han på U21-laget. Dagen etter møter A-landslaget Latvia i den siste kvalifiseringskampen i Riga.

- John spiller på U-laget nå og på A-laget seinere, hvis han blir god nok. Neste år kan han teoretisk komme til å spille begge EM-sluttspillene, både for U21-laget og A-landslaget, sier Bjørn Hansen.