«På tide med en opptur»

4. runde FA-cupen: Manchester City-Leeds 2-5. - Etter to strake tap i ligaen var det på tide med en opptur igjen, sier toppscoreren for Leeds i FA-cupen, Eirik Bakke (22), til Dagbladet etter gårsdagens cuptriumf på Maine Road.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- For å vise at vi er bedre enn 0-2 mot Arsenal og 1-2 mot Aston Villa kunne tyde på, gikk vi ut i hundre fra start. To ganger lå vi under (1-0 og 2-1), begge ganger kom vi sterkt tilbake og snudde kampen, sier Eirik Bakke.

Toppscorer

Som vanlig i FA-cupen kom han på scoringslista også i går.

- Etter to mål mot Port Vale i 3. runde og ett mål i går, er jeg toppscorer for klubben i FA-cupen. Seks minutter etter at City hadde tatt ledelsen, fikk jeg en heading rett på foten. Ballen skiftet retning, og den første opphentingen vår var et faktum, sier Eirik Bakke etter sitt tredje mål så langt i FA-cupen.

Klasseforskjell

Med fire mål på 20 minutter, ble det et fyrverkeri av en førsteomgang. Etter at Leeds hadde utliknet hjemmelagets ledelse for andre gang, var det ingen tvil om saken.

- Det burde det heller ikke være. Det skal være klasseforskjell på topplaget i 1. divisjon og serielederen i Premier League. For oss var det godt, både å avansere og få til en storkamp igjen, sier Eirik Bakke.

Til Sogndal

I ligaen tror han det blir tøft å holde unna for Manchester United.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer