På tide med en statue av Merkel i Rio?

Slik vitser fansen om Tysklands dominans over Brasil.

TYSK DOMINANS: Dette bildet ble lagt ut på Twitter av Tom Miller, og er kanskje passende etter en så suveren utklassing.
TYSK DOMINANS: Dette bildet ble lagt ut på Twitter av Tom Miller, og er kanskje passende etter en så suveren utklassing. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mens tyskerne herja med brasilianerne på fotballbanen var det mange som brukte fantastien for å lage litt humor på sosiale medier.

BUHU: Brukeren WorldCupJokes la ut dette bildet i forbindelse med overkjøringa.
BUHU: Brukeren WorldCupJokes la ut dette bildet i forbindelse med overkjøringa. Vis mer

Og enda verre var det nok for Brasil at Tyskland slettet Ronaldos scoringsrekord i VM.

RESERVEPLAN? Hadde dette hjulpet Brasil med å vinne over suverene tyskere. Dette bildet ble lagt ut av brukeren TipsOutForLads.
RESERVEPLAN? Hadde dette hjulpet Brasil med å vinne over suverene tyskere. Dette bildet ble lagt ut av brukeren TipsOutForLads. Vis mer

For Miroslav Klose scoret sitt 16. VM-mål da han gjorde 2-0 i det 23. minutt.

WE HAVE A LIFTOFF: Det er ingen tvil om at kampen tok av da Tyskland gruset Brasil. Dette bildet ble lagt ut av brukeren Julieta Camano.
WE HAVE A LIFTOFF: Det er ingen tvil om at kampen tok av da Tyskland gruset Brasil. Dette bildet ble lagt ut av brukeren Julieta Camano. Vis mer

Målfesten endte 7-1.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer