- På tide vi tar ligacupen

Sir Alex Ferguson tror en finaleplass i ligacupen kan være den vitaminpillen som skal til for å hamle opp med Arsenal i kampen om Premier League-gullet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER (Dagbladet): Men Manchester United får en tøff kamp i ligacupreturen mot Blackburn på Ewood Park, etter 1- 1 på Old Trafford i går.

- Se på Liverpool for to sesonger siden. De brukte ligacupen som springbrett til å vinne flere trofeer. Det vil gi oss et skikkelig kick dersom vi kunne sikre oss en stor dag på Millennium Stadium (finalearenaen) på et så tidlig stadium i sesongen, sier Ferguson.

Drømmefinale

- Jeg tror en finale er akkurat det vi trenger for å gire oss ytterligere opp i forhold til ligaen, Champions League og kanskje også FA-cupen. Det er på høy tid vi vinner denne turneringen igjen. Dessverre manglet vi den rette gløden i dag, sier United-sjefen.

For de mange titlene til tross, har de røde bare klart å vinne ligacupen en gang. I sesongen 1991- 92 ble Nottingham Forest slått 1- 0 etter scoring av Brian McClair. Siden den gang har sir Alex's mannskap stort sett nedprioritert den minst prestisjetunge av de engelske klubbturneringene.

Men med en mulig drømmefinale mot erkerival Liverpool i sikte - den første siden Eric Cantona avgjorde FA-cupfinalen i 1996 - har United stilt med toppet mannskap i de siste rundene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer