Pa tilbudt ny VIF-kontrakt

Fredag var Pa-Modou Kah og agent Gunnar Martin Kjenner i møte med VIF-ledelsen. Et av temaene på møtet var om Pa ville signere ny kontrakt med Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vinterens Pa-rabalder i Vålerenga ser dermed ut til å være historie. Da Pa sa endelig nei til Vålerengas siste kontraktstilbud i januar, brøt det ut en voldsom mediekrangel mellom partene. Vålerenga mente agent Kjenner utnyttet Pas status som Bosman-spiller for selv å tjene lette penger, mens Kjenner på sin side hevdet at Vålerenga var negative til å slippe Pa til utlandet. Nå er tonen mildere og mer konstruktiv.

- Vurderer alt

- Det som har skjedd, det har skjedd. Jeg har prata med klubben om framtida mi, både alene og sammen med agenten min, sier Pa til Dagbladet.

- Har du fått skriftlig tilbud om ny kontrakt av VIF?

- Jeg har ikke fått konkret tilbud, men vi har prata rundt det.

- Vurderer du å skrive under en ny avtale likevel?

- Jeg vurderer alt som kommer, så får vi se hva det blir til. Jeg står fortsatt på at jeg helst vil spille fotball i utlandet. Det er min første prioritet.

- Krystallklar

Vålerenga-direktør Kjetil Siem bekrefter at de har diskutert ny kontrakt med Pa og hans agent.

- Men jeg kan ikke si noe om detaljene her. Det blir veldig feil av meg å antyde noe som helst, sier Siem til Dagbladet.

Han er mest glad for å ha fått rettet opp det noe anstrengte forholdet Vålerenga har hatt til Gunnar Martin Kjenner de siste månedene.

- Det har vel ikke vært noen utstrakt dialog mellom oss og Kjenner, nei, humrer han selvironisk.

Men et hyggelig og konstruktivt møte før helga førte til at partene igjen snakker sammen.

- Pa har vært krystallklar på at han ville fortsette å bruke Kjenner som agent. Og det er helt greit for oss. Det har vært viktig for oss å formidle at det ikke er noe hindring for oss. Vi har renset lufta og fått klarert de viktigste punktene i de uenighetene vi hadde, sier Siem.

Kjetil Rekdal var ikke med på møtet med Pa og Kjenner. Han har overlatt den litt pikante saken til Siem.

Det er lett å se at bråket i vinter har gått tungt inn på Pa-Modou Kah. Den ellers så utadvendte gutten blir bråfort snau og kort i svarene når ord som agent og kontrakt er med i spørsmålene våre.

Ydmyk

Pa innrømmer at han har lært mye av koket, og framstår som mer ydmyk i dag enn i vinter.

- Man lærer mye av sånt når det oppstår, og så har jeg lært litt om kontraktsforhandlinger. Jeg skjønner at flere i Vålerenga føler at jeg har sveket dem. Samtidig er jeg nødt til å prøve å tenke på min egen framtid. Jeg blir 23 år til sommeren, og i fotball vet man aldri når karrieren kan være over.

NY MANN: Pa-Modou Kah følger «bror» John Carew i bruk av trendy briller utenfor banen. Nå revurderer han Vålerengas tilbud om å skrive ny kontrakt med klubben. Pas nåværende avtale løper fram til sesongslutt. - Jeg har ikke fått noe konkret tilbud, men vi har prata rundt det, sier Pa til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer