På topp om to-tre år

BODØ (Dagbladet): Glimt-trener Dag Opjordsmoen mente at 3-2 over serieleder Brann var fortjent. - Det bor store ressurser i laget vårt. Men de vil ikke springe ut i full blomst før om et par år, spår Opjordsmoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Glimt har satset på unge nordnorske talenter i flere år. Satsningen begynner å bære frukter. Fire av spillerne på U19-landslaget er glimgutter _ og deres betydning dokumenteres ved at Lillestrøm _ Glimt førstkommende onsdag er utsatt fordi det kolliderer med aldersbestemt landskamp.

- Dersom vi får beholde dette laget, kan vi bli veldig bra om et par år. Foreløpig holder vi ikke helt mål, konstaterer Opjordsmoen etter kampslutt.

Men i går holdt det. Glimt gikk fra 1-6 for bunnlaget Stabæk til 3-2 over serieleder Brann på fire dager. Hvordan kan det skje?

- Når vi får legge premissene sjøl, er vi veldig gode. Når motstanderen kjører, og det blir mye duellspill, er vi dårlige. Jeg tror ikke vi får mange kamper som mot Stabæk, sier Opjordsmoen.

- Glimt topper effektivtetsstatistikken i år?

- Det forundrer meg ikke. Vi er gode på gjennombrudd.

- Og ikke så avhengig av Ørjan Berg som alle trodde?

- Ørjan ville gitt oss en stødigere plattform. Men mange står nå fram og tar ansvar. Det er en styrke. I dag debuterte Helge Aune og Arild Berg fra start. De var kanskje våre to beste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer