Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ole Selnæs er i form i Ligue 1

På ukas lag i Frankrike: - Utrolig tøff konkurranse

Anerkjent magasin skryter av nordmannen.

I FORM: Livet smiler for Ole Selnæs om dagen. Nordmannen gjør det godt i St. Etienne og har blitt plukket ut på ukas lag av France Football. Nå er midtbanespilleren på samling med landslaget. Foto: NTB scanpix/Grøtt, Vegard Wivestad
I FORM: Livet smiler for Ole Selnæs om dagen. Nordmannen gjør det godt i St. Etienne og har blitt plukket ut på ukas lag av France Football. Nå er midtbanespilleren på samling med landslaget. Foto: NTB scanpix/Grøtt, Vegard Wivestad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Selnæs er på samling med landslaget før kampen mot Australia denne uka. Før 23-åringen forlot Franrike rakk han å imponere stort i runde 30. av Ligue 1.

Midtbanespilleren har vist god form for St. Etienne den siste tiden, og denne gangen har det anerkjente magasinet France Football belønnet nordmannen med en plass på ukas lag i divisjonen.

- Jeg tenker ikke så mye på det, men det er jo artig selvfølgelig. Jeg går ikke rundt og sjekker det laget hver uke. Folk har forskjellige meninger om fotball, og det viktigste er hva trenerene og jeg selv synes, mener Selnæs.

På ukas lag er også kjente navn som Dani Alves og Stevan Jovetic, og med tanke på den høye kvaliteten på spillerne i ligaen, er nordmannen fornøyd med å bli inkludert.

- Det er en liga med utrolig mange gode spillere og tøff konkurranse. Derfor er det artig å bli plukket ut

- Laget er i kjempeform

St. Etienne ligger for øyeblikket på 9.-plass i Ligue 1 etter en imponerende rekke kamper, og nå håper trønderen at han og lagkameratene kan bevare den gode trenden.

- Det går bra om dagen. Laget er i kjempeform, og har ni kamper uten tap. 2018 har vært et kjempeår på banen. Det går bra for klubben og det går bra for min del. Vi får satse på å holde det helt inn, sier han

Det gjenstår åtte kamper av årets sesong, men veien opp til 4.-plass og siste billett til Europa er lang. Den er det for øyeblikket Lyon som har, og det er åtte poeng mellom de og St. Etienne.

- Normalt sett er målet til klubben å alltid spille seg inn i Europa. Vi hadde en utrolig dårlig høst og lå langt nede på tabellen, men nå har vi begynt å vinne. Vi har klatret og må sørge for at vi fortsetter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!