Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

På vei bort

London-klubben er i forhandlinger med den tyrkiske storklubben Fenerbahçe om et utlån. Dermed kan Mesut Özil (31) tøffe tid i Arsenal være over.

KAN ENDE OPP I TYRKIA: Mesut Özil. Foto: NTB Scanpix
KAN ENDE OPP I TYRKIA: Mesut Özil. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skriver tyrkiske Takvim.

Arsenal skal være villige til å bidra med å gjøre overgangen lettere for den tyrkiske storklubben ved at de betaler deler av Özils skyhøye lønn på 4,2 millioner kroner i uken.

Tyskeren var en viktig brikke i Arsenal i starten av oppholdet da Arsene Wenger trente laget, men han har bare fått 71 spilleminutter i årets Premier League-sesong. Arsenal-trener Unai Emery har heller valgt å satse på yngre midtbanespillere som Dani Ceballos og Joe Willock.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling