På vei bort

Det går mot klubbskifte for Tarik Elyounoussi. Det bekrefter langt på vei den svenske storklubben AIK.

MOT KLUBBSKIFTE: Tarik Elyounoussi ser ut til å måtte finne seg en ny klubb.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
MOT KLUBBSKIFTE: Tarik Elyounoussi ser ut til å måtte finne seg en ny klubb. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

31 år gamle Elyounoussi har spilt for stockholmsklubben de to siste sesongene. Kontrakten utløper ved nyttår. Hvor han spiller neste sesong er i det blå.

Lite tyder på en forlengelse med AIK. I et intervju med den svenske storavisen Aftonbladet går klubbens sportssjef langt i å bekrefte nettopp det.

- Det er ganske usannsynlig at vi når en enighet, sier han.

Wesström påpeker videre at han hele tiden har sagt at det ville bli vanskelig å komme til enighet med Elyounoussi, selv om partene har forsøkt å «finne en vei framover».

Lønn

Mye handler om økonomi.

- Tarik går antakelig inn i sin siste store avtale, og det er ikke trolig at AIK kan betale det andre gjør. Vi får håpe på andre faktorer enn penger dersom han likevel skulle velge AIK, sier sportssjefen.

På spørsmål om det jobbes med å finsikte potensielle Elyounoussi-erstattere, sier Wesström at «vi kikker i en prisklasse som vi kan ta ansvar for».

Ifølge svenske Fotbolldirekt skal klubber i Sør-Korea ha vist interesse for Elyounoussi.

Byttet rolle

Nordmannen gjorde 14 mål i Allsvenskan denne sesongen, til tross for at han underveis i sesongen ble flyttet ned fra spiss til en rolle som indreløper i AIK-trener RIkard Norlings spillesystem.

Østfoldingen har mer enn antydet at han ikke var begeistret for det siste.

AIK endte til slutt på fjerdeplass i Allsvenskan denne sesongen etter en dramatisk gullkamp. Djurgården ble seriemestere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer