På vei til Brugge

Tippeligaens toppscorer Bengt Sæternes (27) er på vei til spill for Trond Sollied i belgiske Club Brugge. - Jeg kan bekrefte at vi har snakket sammen, og samtalene fortsetter utover dagen, sier agent Einar Baardsen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Også Bodø/Glimt bekrefter interessen fra Brugge, klubben til eks-Glimt-trener Trond Sollied.

- Det kan godt hende at Bengt skal til Brugge, ja, sier sportslig leder Tor Ove Falch til Dagbladet.

Glimt-spissen er Bosman-spiller, men Bodø-klubben slipper neppe sin toppscorer uten vederlag før sesongen er over. Sæternes skal ha vært i Brugge for å se på forholdene.

Lange ut?

- Nå skal vi sette oss ned og studere innholdet i samtalene og se hva vi gjør videre. Vi har også parallelle samtaler med andre klubber, sier Baardsen.

Italienske Atalanta er en av klubbene som fortsatt er interessert i egersunderen.

Samtidig som at Brugge vil ha Sæternes, spekuleres det i belgiske medier om at Rune Lange eller hans spisskollega Andres Mendoza kan være på vei bort. Brugge-trener Trond Sollied vil ikke kommentere påstandene i avisa Le Soir.

- Dere får snakke med klubbledelsen, sier han kort til Dagbladet.

Svenske Expressen skrev i går at Brugge også har sondert svenske Andreas Andersson (AIK) og danske Peter Madsen (Brøndby) som spissalternativer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer