Dagbladet erfarer:

På vei til dansk fotball

Strømsgodsets forsvarsspiller Nico Mickelson (21) nærmer seg en overgang til danske OB. Strømsgodset bekrefter at de har stoppet forhandlinger om ny avtale.

TIL DANSK FOTBALL: Nico Mickelson er på vei til danske OB. Foto: Annika Byrde / NTB
TIL DANSK FOTBALL: Nico Mickelson er på vei til danske OB. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Dagbladets informasjon skal det nærme seg en overgang med stormskritt for den norske U21-landslagsspilleren Nico Mickelson til danske OB.

Ottestad-gutten er på utgående kontrakt på Gamle Gress, og skal nå være veldig nærme å sette sin signatur på en kontrakt med danske Superliga-klubben.

Han står fritt til å forhandle med hvilken klubb som helst, som følge av at han har under seks måneder igjen av sin nåværene avtale.

Kontrakt ut sesongen

Etter det Dagbladet forstår kan Mickelson slutte seg til OB umiddelbart, dersom klubbene skulle bli enige om en permanent overgang. Hvis ikke, ligger det an til at Mickelson avslutter sesongen med Godset, før han da, etter all sannsynlighet, slutter seg til den danske Superliga-klubben.

På spørsmål om det er noen utvikling rundt situasjonen til Mickelson er mediesjef Magne Jordan Nilsen ordknapp

- Kan ikke kommentere noe rundt enkeltspillere. Men det er interesse rundt flere Godset-spillere, sier Nilsen til Dagbladet, men bekrefter at Mickelson ikke var på trening onsdag.

- Vi fikk vite i går at han var sjuk. Han var ikke på trening i går, og han er ikke på trening i dag, forklarer Nilsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.