Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- På vei til Manchester

Stavanger Aftenblad skriver at Erling Braut Haaland er på vei til England.

SPEKULASJONER: Ole Gunnar Solskjær sier han er ukjent med rapportene om at far og sønn Haaland er på vei til Manchester fredag morgen. Vis mer

MANCHESTER / OSLO (Dagbladet): Ifølge Stavanger Aftenblad har Erling Braut Haaland og faren Alfie Haaland reist til Manchester. De skal ha tatt et Norwegian-fly fra Stavanger fredag morgen, skriver avisa.

På en pressekonferanse i dag ble Solskjær spurt om den mulige flyturen:

- Jeg tror ikke han er på vei hit, for å være ærlig. Det er ikke noe jeg vet noe om. Jeg kan ikke kommentere andre lags spillere. Det er mye spekulasjoner, sier Solskjær.

På det andre spørsmålet om Haaland kommer Solskjær med et lurt smil:

- Vel, han kommer ikke til Manchester. Jeg kjenner både han og vennene hans. Han er på vei til juleferie.

- Til Manchester?

- Nei, men du kan ikke fly noen steder direkte fra Stavanger. Du må via-via, sier Solskjær.

Noen minutter seinere fikk Solskjær et tredje spørsmål om Haaland, og da avfeide han det raskt med et «nei».

Dagbladet var på flyplassen i Manchester United da det aktuelle flyet fra Stavanger til Manchester kom. Vi så hverken far eller sønn Haaland.

LINKES BORT: Erling Braut Haaland ryktes å være på vei bort fra Salzburg allerede i januar. Foto: Lindsey Parnaby / AFP / NTB Scanpix. Video: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer

Møttes i Salzburg

Rykteflommen rundt den unge spissen har vært ustoppelig den siste tida. 19-åringen har blitt koblet til en rekke storklubber, med Manchester United, Juventus, Dortmund og Leipzig som de hyppigst nevnte navnene.

Bryne-gutten har tidligere besøkt både Borussia Dortmund og Leipzig, og i forrige uke skrev VG at Ole Gunnar Solskjær møtte Haaland i Salzburg. Nå er turen kommet til at Haaland besøker Manchester, skriver Stavanger Aftenblad.

Det kan bety at det er Solskjær og co. som er nærmest spissens underskrift.

Det er ingen hemmelighet at Solskjær ønsker Haaland. Dagbladet skrev allerede 13. november at Manchester United hadde lagt et forslag på bordet og sagt at Erling Braut Haaland er ønsket til Old Trafford.

Solskjær var rogalendingens manager i Molde, og deres forhold strekker seg langt tilbake i tid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media