Pa vil lære av feilene

HONGKONG/OSLO: Stortalentet Pa Modou Ka rotet bort ballen da Sør-Korea tok ledelsen mot Norge. - At jeg gjør noen feil må jeg bare lære av, sier han.

Pa Modou Ka spilte midtstopper sammen med Azar Karadas. Stort sett hadde det norske midtforsvaret kontroll på de sør-koreanske angriperne. Men i det 24. minutt rotet Modou Ka bort ballen midt på banen og startet kontringen som endte med sør-koreansk straffe.

- Jeg prøvde å slå en stikkball til Bjarte (Lunde Aarsheim) så fikk de brudd, kontret og fikk straffe. Det er sånn man må regne med i fotball. Ingen klarer å spille perfekt i nitti minutter. Alt i alt er jeg kjempe fornøyd med min første landskamp. At jeg gjør noen feil må jeg bare lære av, sier Modou Kah til Dagbladet.no.

Pa Modou Kah ble brukt mye offensivt for Vålerenga forrige sesong. Trener Tom Nordlie mente stoppertalentet var for uferdig taktisk. Denne vinteren har Modou Ka spilt midtstopper i Oslo-klubbens treningskamper - det gjør han trolig når den hjemlige serien starter også.

- Jeg er klar over at jeg gjør sånne feil og jeg har som mål å luke bort de feilene jeg gjør etter at jeg har vunnet ballen. Jeg må bli mer presis. Jeg er ung og det viktigste er å ikke være redd for å gjøre feil, sier Vålerenga-talentet.