Pa vil til Madrid

CZECHOWICE (Dagbladet.no): Pa Modou Kah vil til Real Madrid men får ikke reise til Spania av Vålerenga. I ettermiddag endte 21-åringen som syndebukk da Norge U21 tapte 0-3 mot Polen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Agent Gunnar Martin Kjenner røpte Real Madrids interesse for Vålerenge-gutten for Avis1 tidligere i dag. Pa sier først at det er ukjent for han, før han innrømmer:

- Det er veldig smigrende å høre om interessen, å vite at de er ute etter meg. Real er en av verdens beste klubber, sier Pa og legger til at han bare bryr seg om Vålerenga og U21-landslaget.

Så forteller han at han allerede ville vært på flyet til Spania om ikke Vålerenga hadde nektet ham å melde overgang til Reals ungdomsavdeling.

- Hvem hadde ikke dratt hvis de hadde fått lov. Du sier ikke nei til Real.

Hadde Real sett Pa mot Polen i ettermiddag hadde kanskje klubben sagt nei før Pa hadde fått boardingkortet.

Han startet som midtstopper, gjorde flere tabber, ble flyttet opp på midtbanen og byttet ut fem minutter før pause.

Selv stjernene blir byttet ut

Sjøl mener Pa han gjorde det «greit, men ikke maksimalt». Han har ikke spilt en A-kamp for Vålerenga siden 15. juli på grunn av skader.

- Jeg kan ikke si det var dårlig gjort å bytte meg ut. Selv de store fotballstjernene blir tatt av banen, sier Pa til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer