Paasche vurderer å gi seg som Tour-kommentator

- Koster mer enn det smaker.

TRE BLIR TO?: Johan Kaggestad, Christian Paasche og Dag Otto Lauritzen har utgjort et meget populært kommentator-team for TV2s sendinger fra Tour de France. Nå vurderer Paasche å gi seg.
Foto: Lise Åserud / SCANPIX
TRE BLIR TO?: Johan Kaggestad, Christian Paasche og Dag Otto Lauritzen har utgjort et meget populært kommentator-team for TV2s sendinger fra Tour de France. Nå vurderer Paasche å gi seg. Foto: Lise Åserud / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): TV2s Christian Paasche vurderer å gi seg som kommentator for TV 2 sine ytterst populære sendinger fra Tour de France. Det skriver han på sin egen Twitter-profil.

- Det har vært et eventyr med gode kolleger, men deilig å vite at det er over. Føler det koster mer enn det smaker, skriver Paasche.

Paasche har vært sentral som kommentator i kanalens sendinger fra Tour de France de siste årene og har vært tilknyttet TV2-Sporten siden 1999. - Neste år er det jentene og meg. Etter seks år med TV 2 foran alt, velger jeg noe mer sikkert, skriver Paasche.

- Ingenting avgjortDet er imidlertid ikke første gang at TV 2-profilen vurderer Tour-framtiden som Johan Kaggestads makker i kommentatorbua. - Status er vel som den egentlig har vært i august de siste årene, at det beste for mine barn, frue og egen samvittighet er om jeg tar ferie som alle andre i juli... så sånnn sett er det ikke noe nytt :-), skriver en ferierende Paasche i en tekstmelding til Dagbladet.

Sportssjef Bjørn Taalesen i TV 2 kjenner godt til Paasches familiære kvaler, men poengterer at ingenting er endelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer