Paasche vurderer å gi seg som Tour-kommentator

- Koster mer enn det smaker.

TRE BLIR TO?: Johan Kaggestad, Christian Paasche og Dag Otto Lauritzen har utgjort et meget populært kommentator-team for TV2s sendinger fra Tour de France. Nå vurderer Paasche å gi seg.
Foto: Lise Åserud / SCANPIX
TRE BLIR TO?: Johan Kaggestad, Christian Paasche og Dag Otto Lauritzen har utgjort et meget populært kommentator-team for TV2s sendinger fra Tour de France. Nå vurderer Paasche å gi seg. Foto: Lise Åserud / SCANPIXVis mer

(Dagbladet.no): TV2s Christian Paasche vurderer å gi seg som kommentator for TV 2 sine ytterst populære sendinger fra Tour de France. Det skriver han på sin egen Twitter-profil.

- Det har vært et eventyr med gode kolleger, men deilig å vite at det er over. Føler det koster mer enn det smaker, skriver Paasche.

Paasche har vært sentral som kommentator i kanalens sendinger fra Tour de France de siste årene og har vært tilknyttet TV2-Sporten siden 1999.

- Neste år er det jentene og meg. Etter seks år med TV 2 foran alt, velger jeg noe mer sikkert, skriver Paasche.

- Ingenting avgjort
Det er imidlertid ikke første gang at TV 2-profilen vurderer Tour-framtiden som Johan Kaggestads makker i kommentatorbua.

- Status er vel som den egentlig har vært i august de siste årene, at det beste for mine barn, frue og egen samvittighet er om jeg tar ferie som alle andre i juli... så sånnn sett er det ikke noe nytt :-), skriver en ferierende Paasche i en tekstmelding til Dagbladet.

Sportssjef Bjørn Taalesen i TV 2 kjenner godt til Paasches familiære kvaler, men poengterer at ingenting er endelig.

- Ingenting er avgjort, og vi fører en løpende dialog, sier Taalesen til Dagbladet.

Paasche understreker også at det ennå er en god stund til den endelige beslutningen skal tas.

- Jeg har jo også en god arbeidsgiver å ta hensyn til, så vi får se ut i oktober hvem som vinner dragkampen denne gangen. Eller om vi kan finne løsninger til det beste for alle, skriver Paasche per sms.