Pågrepet Follo-spiller er løslatt

- Siktelsen opprettholdes.

SIKTET SPILLER ER LØSLATT: 24-åringen som ble pågrepet i kampfiksingssaken er løslatt. Her er seksjonssjef Gro Smogeli i Oslo-politiet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
SIKTET SPILLER ER LØSLATT: 24-åringen som ble pågrepet i kampfiksingssaken er løslatt. Her er seksjonssjef Gro Smogeli i Oslo-politiet. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble en 24 år gammel Follo-spiller pågrepet i forbindelse med kampfiksingssaken i norsk fotball.

- Personen som ble pågrepet, er løslatt. Siktelsen opprettholdes. Han er ikke varetektsfengslet ettersom vi ikke vurderer at det er noen fare for bevisforspillelse, sier seksjonssjef for finans- og miljøkriminalitet i Oslo politidistrikt Gro Smogeli.

- Det er ikke skjedd noe dramatisk i saken i dag. Vi konstaterer at den generelle mistanken om uregelmessigheter ikke er svekket, sier Smogeli.

Ikke beslag Politiet bekrefter at mannen ikke har bedt om advokat i saken. Det har vært flere personer inne til avhør i dag.

- Tips indikerer at det er spilt høye beløp på kampene. Det indikerer konkrete summer mot konkrete spillere, sier Smogeli.

Politiet sier at det ikke er gjort pengebeslag.

- Det ble ikke beslaglagt større pengebeløp, sier Smogeli, som legger til at det ikke er beslaglagt penger i det hele tatt.

24-åring pågrepet i går 24-åringen spiller for Follo, en av klubbene som er involvert i kampfiksingsaken. Follo ledet 24. juni 3-0 over Østsiden, men slapp inn fire mål i løpet av 20 minutter og tapte kampen 4-3. I etterkant fikk Follo et tips om at kollapsen kunne være et resultat av manipulering og meldte fra til Norges Fotballforbund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer