Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pakistan vil ha Zahid på landslaget

Ghayas Zahid ble ikke tatt ut på det norske landslaget i fotball, men nå har Pakistan vist interesse. 23-åringen sier han vil høre på hva de har å si.

TILBUD: Pakistan har forhørt seg om mulighetene til å få tidligere VIF-spiller (nå APOEL) Ghayas Zahid på sitt landslag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
TILBUD: Pakistan har forhørt seg om mulighetene til å få tidligere VIF-spiller (nå APOEL) Ghayas Zahid på sitt landslag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

Det pakistanske fotballforbundet tok tirsdag kveld kontakt med Vålerenga for å få Zahid på deres landslag. På Twitter opplyser Oslo-klubben at de henviste Pakistan til APOEL der 23-åringen nå spiller.

Spilleren selv sier til Eurosport at han er fokusert på det norske landslaget, men vil lytte til hva Pakistan har å si hvis de tar kontakt.

– Det kommer selvfølgelig an på hva de (Pakistan) har å tilby og hva de har å si, sier Zahid, og legger til at han har hørt at ting ikke helt er som det skal være med landslagsfotballen i Pakistan.

– Det er sikkert en del som må komme på plass først. Derfor vil jeg høre hva de har å si, sier han videre.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling