TILBUD: Pakistan har forhørt seg om mulighetene til å få tidligere VIF-spiller (nå APOEL) Ghayas Zahid på sitt landslag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
TILBUD: Pakistan har forhørt seg om mulighetene til å få tidligere VIF-spiller (nå APOEL) Ghayas Zahid på sitt landslag. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

Pakistan vil ha Zahid på landslaget

Ghayas Zahid ble ikke tatt ut på det norske landslaget i fotball, men nå har Pakistan vist interesse. 23-åringen sier han vil høre på hva de har å si.

Det pakistanske fotballforbundet tok tirsdag kveld kontakt med Vålerenga for å få Zahid på deres landslag. På Twitter opplyser Oslo-klubben at de henviste Pakistan til APOEL der 23-åringen nå spiller.

Spilleren selv sier til Eurosport at han er fokusert på det norske landslaget, men vil lytte til hva Pakistan har å si hvis de tar kontakt.

– Det kommer selvfølgelig an på hva de (Pakistan) har å tilby og hva de har å si, sier Zahid, og legger til at han har hørt at ting ikke helt er som det skal være med landslagsfotballen i Pakistan.

– Det er sikkert en del som må komme på plass først. Derfor vil jeg høre hva de har å si, sier han videre.

(NTB)