Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Påkjørt av bil i Kuusamo. Slapp unna uten brudd

Kathrine Harsem håper å konkurrere til helga.

 IKKE BRUDD:  Kathrine Harsem pådro seg ingen brudd etter at hun ble påkjørt av en bil i Kuusamo.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
IKKE BRUDD: Kathrine Harsem pådro seg ingen brudd etter at hun ble påkjørt av en bil i Kuusamo. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det var lørdag at at landslagsløperen Kathrine Harsem ble påkjørt av en bil under langrennssprinten i Kuusamo.

- Hun ble påkjørt av en bil under oppvarmingen mellom prologen og kvartfinalen og ble truffet av et speil i skulderen, sa fysioterapeut Torger Hansen lørdag.

Harsem stilte til start i kvartfinalen, men klarte ikke å ta seg videre. I steden reiste hun hjem til Norge for å undersøke skaden.

- Det er ingen brudd eller brist, sier Harsem til NRK.

Allerede kommende helg håper hun å stille til start i verdenscupen på Lillehammer.

- Det er strukket leddbånd i skulderen, og det er det som skaper smertene. Det er kun smertene som avgjør aktivitetsnivået framover, sier hun videre.

I dag skal hun trene for første gang siden ulykken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling