Tour of The Alps:

Påkjørt av bilist søndag, kjempet om seier mandag

- Heldig som er i live.

Påkjørt av bilist søndag, kjempet om seier mandag
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Newzealenderen George Bennett har ambisjoner om å kjempe høyt i sammendraget av Giro d’Italia i mai og viste fin form da han syklet inn til syvendeplass på den første etappen av oppkjøringsrittet Tour of The Alps, like bak blant andre Chris Froome.

Søndag kunne imidlertid alt tatt en dramatisk vending for 28-åringen, da han var ute sammen med lagkamerat Koen Bouwman og rekognoserte den 16. etappen av den italienske Grand Touren.

– Jeg syklet fort og en bil kom den andre veien. Den så oss ikke, svingte til venstre over veien, og jeg kjørte inn i siden på den og gikk over den. Heldigvis gikk jeg over bilen, men jeg rev av takstativet med knærne mine, forteller han til Cyclingnews.com etter mandagens etappe.

Det var Tour of The Alps som meddelte nyheten på egen Twitter-konto foran dagens etappe, da de postet bildet av LottoNL-Jumbo-rytteren under oppvarming og skrev: «Vi er glad for å se George Bennett på sykkelen etter å ha blitt truffet av en bil i går.»

– Kunne ha vært meg i en rullestol

Ulykken preget åpenbart Bennett og det var naturligvis mange tanker som hadde versert i hodet hans, i etterkant av ulykken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer