- Pål Anders så at låret var delt i to, bare hud og sener holdt det sammen

Nordmannen opereres etter stygt fall i Qatar-rally.

SKAL OPERERES: Pål Anders Ullevålseter skal opereres etter at han i dag krasjet i Qatar. Nordmannen har ikke gitt opp deltakelse i neste Dakar-rally. Foto: Vladimir Kusnier/Team Ullevålseter
SKAL OPERERES: Pål Anders Ullevålseter skal opereres etter at han i dag krasjet i Qatar. Nordmannen har ikke gitt opp deltakelse i neste Dakar-rally. Foto: Vladimir Kusnier/Team Ullevålseter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ørkenrally på motorsykkel er farlig idrett, og i formiddag krasjet Pål Anders Ullevålseter under 3. etappe av Sealine Cross Country Rally 2013 i Qatar.

Pressetalsmann Håkon A. Bjercke snakket med 43-åringen litt før kl. 12, og da lå nordmannen på sykehus i Doha. Omlag to timer før, kl. 10, gikk det galt på sykkelsetet.

Ullevålseter krasjet og pådro seg flere brudd. Trolig opereres han for lårbrudd seinere i dag.

- Jeg snakket med Pål Anders nå, han er ganske dopet på morfin. Han fortalte girkassa røyk og at han bare kunne kjøre i fjerde- og femtegir, sier Bjercke til Dagbladet.

Traff en stein Han sier Ullevålseter på grunn av girtrøbbelet måtte holde stor fart for å fortsette, mer enn 90 km/t, og det førte til høyere risiko ute på etappen.

- Så traff han en stein og fløy rett til værs. Han brakk tuppen av tommelen og låret tvert av. Han håper lårbruddet er reint, men foreløpig har han ikke fått noe svar. Han så at låret var delt i to, det var bare bare hud og sener som holdt det sammen, sier pressetalsmannen.

- Hvordan er humøret?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer