Pål Anders Ullevålseter måtte bryte Rally Dakar under mystiske omstendigheter

Problemer med sykkelen.

BRYTER: Pål Anders Ullevålseter måtte bryte årets utgave av Rally Dakar etter problemer med motorsykkelen. Her fra 2011. Foto: Julie Kristoffersen / Scanpix
BRYTER: Pål Anders Ullevålseter måtte bryte årets utgave av Rally Dakar etter problemer med motorsykkelen. Her fra 2011. Foto: Julie Kristoffersen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld kom meldingen om at Pål Anders Ullevålseter måtte bryte årets utgave av Rally Dakar.

Ullevålseter var ifølge pressekontakt Håkon Bjercke svært, svært skuffet etter at årets Dakar-rally er over for nordmannens del.

- Motoren på Ullevålseters KTM skar seg etter rundt 290 kilometer av dagens spesialetappe på totalt 433 km mellom San Luis og San Rafael. Hvorfor den skar seg er helt uvisst for teamet og har ikke noe med oljemangel å gjøre, hvilket ofte er årsaken, skriver Bjercke i en pressemelding.

Men det er vel heller tvilsomt om Ullevålseter får se sykkelen sin igjen.

Dramatikk Pressemeldingen forteller videre at det hele skal ha skjedd under meget merkelige omstendigheter. Etter motorstoppet skal fem menn ha møtt Ullevålseter og sagt at de ville hjelpe ham med å få sykkelen tilbake til depotet.

Dette er en sykkel som er spekket med vedifullt utstyr, og derfor var 45-åringen skeptisk til å la dem ta hånd om den alene. Han skal så ha fått tilbud om å sitte på i en bil hvor en av de fem mennenes bror var sjafør. Dette takket han ja til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer