VM-kvalifisering i fotball:

Pål André Helland (26) hevder han har fått tilbud fra hele Europa: - Jeg kunne vært mangemillionær

Tilbudene er ikke så verst, men den ferske seriemesteren vil leve et godt liv utenfor banen også. 

GLEDER SEG: Pål André Helland er skadefri og klar for kamp mot Aserbajdsjan lørdag. Fotballandslaget landet i hovedstaden Baku i natt.
 Foto: Ole Morten Melgård
GLEDER SEG: Pål André Helland er skadefri og klar for kamp mot Aserbajdsjan lørdag. Fotballandslaget landet i hovedstaden Baku i natt.  Foto: Ole Morten Melgård Vis mer
Publisert

BAKU (Dagbladet):- Jeg kunne vært mangemillionær. Tilbudene har kommet fra alle steder i Europa. Men jeg stortrives i Rosenborg. Skal noen lokke meg bort fra klubben, må det være veldig riktig. Jeg vil leve et godt liv utenfor banen også, sier kantspilleren og den ferske seriemesteren.

Klokka 01.00 i natt sjekket han og fotballandslaget inn på hotell Hilton i Baku. Lørdag venter Aserbajdsjan i VM-kvalifiseringen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer