INN I VARMEN: Rosenborgs Pål André Hellan er tatt inn i landslagstroppen før morgendagens kamp. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
INN I VARMEN: Rosenborgs Pål André Hellan er tatt inn i landslagstroppen før morgendagens kamp. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Pål André Helland hentes inn i landslagstroppen

Dagen før Estlands-kampen.

(Dagbladet): I dag holdt landslagssjef Per-Mathias Høgmo sin siste pressekonferanse før privatlandskampen mot Estland på Ullevaal i morgen.

Kampen er viktig i forberedelsen til Norges EM-kvalifiseringskamp borte mot Aserbajdsjan søndag.

På pressekonferansen i Sandvika fortalte landslagssjefen at det dukker opp en ny spiller på lagets siste trening på Bislett i kveld.

- Vi har valgt å komplimentere med Pål André Helland fra Rosenborg, åpnet Høgmo pressekonferansen med.

- Han har hatt en veldig fin stigning gjennom sesongen. Er en poenggjører, god en mot en, god avslutter. Kan brukes på begge sider, så det er gledelig å ta han inn i troppen nå, fortalte landslagssjefen.

- Kan Helland bli en joker?

- Det får vi komme tilbake til. Men jeg ønsker å få han inn nå, og bli litt kjent med han, og at han skal bli kjent i gruppa. Han kommer allerede på trening i dag, sier Høgmo.

Høgmo fortalte også at Aleksander Tettey har kjent litt på smerter i et kne, og det er derfor uavklart om han vil spille morgendagens kamp.

- Stefan (Johansen) fikk et kne i øvre del av setepartiet og var stiv i går, men tror det skal gå bra, meddelte Høgmo.