Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pål André Helland hentes inn i landslagstroppen

Dagen før Estlands-kampen.

INN I VARMEN: Rosenborgs Pål André Hellan er tatt inn i landslagstroppen før morgendagens kamp. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
INN I VARMEN: Rosenborgs Pål André Hellan er tatt inn i landslagstroppen før morgendagens kamp. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): I dag holdt landslagssjef Per-Mathias Høgmo sin siste pressekonferanse før privatlandskampen mot Estland på Ullevaal i morgen.

Kampen er viktig i forberedelsen til Norges EM-kvalifiseringskamp borte mot Aserbajdsjan søndag.

På pressekonferansen i Sandvika fortalte landslagssjefen at det dukker opp en ny spiller på lagets siste trening på Bislett i kveld.

- Vi har valgt å komplimentere med Pål André Helland fra Rosenborg, åpnet Høgmo pressekonferansen med.

- Han har hatt en veldig fin stigning gjennom sesongen. Er en poenggjører, god en mot en, god avslutter. Kan brukes på begge sider, så det er gledelig å ta han inn i troppen nå, fortalte landslagssjefen.

- Kan Helland bli en joker?

- Det får vi komme tilbake til. Men jeg ønsker å få han inn nå, og bli litt kjent med han, og at han skal bli kjent i gruppa. Han kommer allerede på trening i dag, sier Høgmo.

Høgmo fortalte også at Aleksander Tettey har kjent litt på smerter i et kne, og det er derfor uavklart om han vil spille morgendagens kamp.

- Stefan (Johansen) fikk et kne i øvre del av setepartiet og var stiv i går, men tror det skal gå bra, meddelte Høgmo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling