Pål Bjerketvedt ny generalsekretær i NFF

Kjetil Siems erstatter.

TIL NFF: NTB-sjef Pål Bjerketvedt er ansatt som ny generalsekretær i Norges Fotballforbund (NFF). Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
TIL NFF: NTB-sjef Pål Bjerketvedt er ansatt som ny generalsekretær i Norges Fotballforbund (NFF). Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Pål Bjerketvedt er ansatt som ny generalsekretær i Norges Fotballforbund (NFF).

Onsdag gikk Per-Mathias Høgmo av som sjef for A-landslaget. Ett døgn senere blir Kjetil Siems erstatter som generalsekretær presentert.

– Ja, det er litt spesielt, men jeg vil også si at det er en litt tilfeldig timing. Jeg vil legge til at jeg synes det er bra at den saken rundt landslagssjefen er avgjort og ryddet opp i. Ansettelsen av meg er noe helt annet og ikke har noen sammenheng med landslagssjefen, sier 56 år gamle Bjerketvedt til NTB.

– Hvilke tanker gjorde du deg da du så pressekonferansen med Høgmo og forbundsledelsen onsdag?

– Jeg tenkte at tilfeldighetene er litt pussige noen ganger – og at den ene dagen er det en som slutter, mens det neste dag ansettes en sentral person i samme forbund, fortsetter mossingen, som har vært sjefredaktør i NTB de siste tolv årene.

Den viktige åpenheten

Åpenhetsdebatten har vært et sentralt tema både i fotballen og i norsk idrett det meste av det siste året. Den ferske generalsekretæren i fotballforbundet er opptatt av problematikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer