Pål T. Jørgensen irritert på Myggen

Pål T. Jørgensen i TV 2 reagerer sterkt på krav fra Erik Mykland om å slippe motdebattanter for å stille opp i gårsdagens (t)abloid på TV 2. - Maken til primadonnanykker har jeg aldri tidligere opplevd, sier Pål T. Jørgensen til Dagbladet.

Istedet valgte TV 2 å kjøre debatt i studio uten Myggen og forfatter Håvard Rem.

- Ingen utenfra har tidligere klart å redigere mine sendinger, og ingen skal noen gang klare det heller. Dette handler om journalistisk integritet, sier Pål T. Jørgensen.

Myggen og Rem stilte opp i Redaksjon 21 på NRK _ uten kritiske motstandere tilstede.

Debattleder Knut Olsen hevder overfor Dagbladet at de aldri ble stilt overfor slike krav som TV 2 fikk.

- Vi valgte denne linja fordi vi ønsket å gi Myggen plass. Det er ikke alt som passer som konfrontasjonsstoff, sier Knut Olsen til Dagbladet.

I utgangspunktet ønsket NRK også landslagssjef Nils Johan Semb som gjest i studio, men han hadde ikke anledning. Fotballforbundet tilbød istedet generalsekretær Karen Espelund _ men det var ikke NRK interessert i.

- Overfor meg ble det nevnt at Myggen også overfor NRK hadde nevnt som premiss at det ikke skulle være andre motdebattanter tilstede. Men om det er derfor de ikke ville ha Espelund i studio aner jeg ikke, sier NFFs informasjonssjef Roger Solheim til Dagbladet.