Palace ser på Friend

Vurderer å kjøpe Molde-spissen.

(Dagbladet.no:) Rob Friend ble koblet til flere klubber etter sesongslutt i fjor, både norske og utenlandske. Den gode og ekstremt hodesterke spillere imponerte på laget som endte tredje sist i fjor.

Molde var derimot knallharde på at de ikke ville selge, og Friend ble i Molde.

Nå er det nok en gang interesse rundt kanadieren.

Ifølge Romdals Budstikke så Crystal Palace spissen da Molde spilte 1-1 mot Malmö for to dager siden.

- Dette er vel en no comment-situasjon for meg. Jeg kan ikke gjøre så mye mer enn å spille bra, og gjøre mitt best for Molde, sier Friend.

Han har tidligere ikke lagt skjul på at han i framtida kan tenke seg å spille i en større liga, men Molde framholder fortsatt at han ikke er til salgs.

Ifølge The Mirror skal den engelske Championship-klubben være villig til å gi 7,5 millioner for MFK-spissen. Siden det europeiske overgangsvinduet er stengt, vil en overgang først være aktuelt til sommeren.

Kontrakten til Friend går ut etter sesongslutt.

ØNSKET TIL ENGLAND: Crystal Palace skal være villige til å gi 7,5 millioner for Rob Friend, men Molde har ikke hørt noe fra engelskmennene ennå. Foto: TOMMY JACOBSEN
ØNSKET TIL ENGLAND: Crystal Palace skal være villige til å gi 7,5 millioner for Rob Friend, men Molde har ikke hørt noe fra engelskmennene ennå. Foto: TOMMY JACOBSEN Vis mer

I går fikk Molde-ledelsen en muntlig beskjed fra NFF om at Friend blir utestengt i én treningskamp og serieåpningen, etter at han ble utvist mot Hødd.

Klubben venter nå på en skriftlig avklaring på dette, og utelukker ikke at saken kan bli anket videre, skriver Romsdals Budstikke.