Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Palermo utklasset West Ham

Engelskmennene ute av Europa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

West Ham er ute av UEFA-cupen etter å ha blitt ydmyket av Palermo. Italienerne vant torsdagens returkamp 3-0 og gikk videre med 4-0 sammenlagt.

«Hammers» hadde en tøff oppgave med å snu 0-1 fra hjemmekampen og fikk seg etter hvert en solid leksjon av det rosa vertskapet på Renzo Barbera. West Ham startet friskt, men klarte ikke overliste Alberto Fontana i Palermo-buret.

I stedet scoret Fabio Simplicio to ganger for Palermo, mens David Di Michele ordnet 3-0 med en lobb etter 68 minutters spill.

20 West Ham-fans ble natt til torsdag arrestert etter at de laget bråk i den sicilianske byen. 300 fans fra begge lag slåss i gatene. Politiet måtte gripe inn for å gjenopprette ro og orden.

En sent mål fra Robbie Keane sørget for at Tottenham vant 1-0 hjemme mot Slavia Praha. Sammenlagt vant London-laget 2-0.

(NTB)

<B>BANKET WEST HAM:</B> Palermo hadde få problemer med å slå et svakt West Ham ut av UEFA-cupen. Italienerne gikk videre med overbevisende 4-0 sammenlagt.