<strong>FIKK EGEN TRIBUNE:</strong> Tidligere Manchester United-stopper Gary Pallister er imponert over gamlesjefen Alex Ferguson. Pallister tror skotten har flere år igjen som manager på Old Trafford. Ferguson fikk en langside på Old Trafford oppkalt etter seg. Foto: AFP Photo / Glyn Kirk / Scanpix
FIKK EGEN TRIBUNE: Tidligere Manchester United-stopper Gary Pallister er imponert over gamlesjefen Alex Ferguson. Pallister tror skotten har flere år igjen som manager på Old Trafford. Ferguson fikk en langside på Old Trafford oppkalt etter seg. Foto: AFP Photo / Glyn Kirk / Scanpix Vis mer

Pallister tror Ferguson har flere år igjen

- Han er fortsatt sulten på utfordringer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tidligere Manchester United-stopper Gary Pallister er imponert over gamlesjefen Alex Ferguson. Pallister tror skotten har flere år igjen som manager på Old Trafford.

Ferguson har rundet 25 år som manager i United.

- Å være 25 år i en klubb er fantastisk, å gjøre det i en klubb av Uniteds størrelse er ganske usannsynlig, sier Pallister.

Han spilte for Ferguson i United fra 1989 til 1998.

- Han er fortsatt i godt slag og sulten på utfordringer. Den sulten er fortsatt der etter alle disse årene, og jeg tror han fortsatt har noen år igjen, sier Pallister om den 69 år gamle suksesstreneren.

Chelsea - Manchester United 3-5 . Tore Andre Flo i aksjon mot Gary Pallister og David Beckham
Chelsea - Manchester United 3-5 . Tore Andre Flo i aksjon mot Gary Pallister og David Beckham Vis mer

Manchester United ligger fem poeng bak byrival City i serien. Pallister tror United fortsatt kan vinne ligagullet, selv om det ble stygge 1-6 da lagene møttes i byderbyet for noen uker siden.

- Et 1-6-tap hjemme er ille. Å bli påført det av sin nærmeste rival er rene parodien, men kanskje kan det drive dem mot det 20. ligagullet.

- Jeg har spilt i lag som har tapt 0-5 og 3-6, og vi klarte fortsatt å vinne tittelen. Vi har erfaring med å takle slike situasjoner, og jeg kan ikke se at dette laget er annerledes, sier Pallister.

Under Fergusons ledelse vant Pallister fire seriegull (1993, 1994, 1996, 1997) og tre FA-cuptitler (1990, 1994, 1996). Det ble også seirer i ligacupen (1992) og cupvinnercupen (1991).

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer