Pallplass for Ingebrigtsen-brødrene

3.31,62 og 3.33,33 ble tidene på henholdsvis Jakob og Filip Ingebrigtsen.

INGEN REKORD: Det ble ingen rekord, men likevel en sterk avslutning for Jakob og Filip Ingebrigtsen. Foto: REUTERS/Charles Platiau
INGEN REKORD: Det ble ingen rekord, men likevel en sterk avslutning for Jakob og Filip Ingebrigtsen. Foto: REUTERS/Charles Platiau Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jakob Ingebrigtsen tok en sterk andreplass i Diamond League-finalen, mens Filip ble nummer tre. Det ble heller ingen norsk rekord som man håpte på før løpet. Jakob Ingebrigtsen løp inn på 3.31,62, mens Filip Ingebrigtsen endte opp med tiden 3.33,33.

- Jeg må si meg godt fornøyd, men jeg skulle gjerne sett det bli litt annerledes. Det ble rykkete og så måtte jeg tette hele tiden. Folk slipper hele tiden, og det blir vanskelig å løpe så fort, sier Filip Ingebrigtsen til NRK.

- Andre og tredjeplass - det er der vi er, sa Gjert Ingebrigtsen etter løpet på NRK.

Jakob Ingebrigtsen, som altså endte på en god andreplass, sier seg fornøyd med dagens innsats.

- Det er vanskelige forhold og jeg tar nok en andreplass, men jeg skal ikke klage. Vi har tatt det til et helt nytt nivå i år, sier 19-åringen.

Om bare tre uker får han en ny sjanse i VM i Doha.

- Det var vanskelig i dag, men samtidig så sitter jeg igjen med en god følelse. Det blir litt mye unødvendig bremsing, jeg måtte slå om flere ganger mot slutten, sier Jakob til NRK.

Både Filip og Jakob Ingebrigtsen startet ganske rolig, som forventet. Favoritt Cheruiyot var mer offensiv i starten, og stakk av med seieren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer